Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor particulieren, bedrijven, instellingen, verenigingen etc.

Wij zijn specialist als het gaat om binnen en buiten schilderwerk. Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit verf en kwasten. Dankzij jarenlange ervaring wordt snel bepaald welke aanpak nodig is.

Verleng de levensduur

U verlengt de levensduur van uw ramen, deuren, kozijnen, daklijsten etc. aanzienlijk als u het schilderwerk tijdig laat onderhouden en/of bijwerken. Het schilderwerk blijft daardoor niet alleen mooi, maar het wordt ook beschermd tegen zon- en weersinvloeden. Wij gebruiken goed materiaal, waardoor het schilderwerk weer jaren mee kan.

Materialen als verf, lak, saus en beits hebben naast een decoratieve functie ook een beschermende functie. Wij adviseren u daarom graag bij de keuze van de juiste verf en materialen.

Onze verf

Wij gebruiken verf van de merken Sikkens, Sigma en Boonstoppel. Deze merken zijn van zeer betrouwbare kwaliteit, waarmee het de kleuren, de duurzaamheid en het eindresultaat heeft die u wenst.

Het is mooi voor binnen en ijzersterk voor buiten. Afhankelijk van het schilderwerk, wordt een keuze gemaakt voor een van deze merken.

  

Voor meer informatie over de verf kunt u de site bezoeken van deze verfleveranciers.

 

 

 

 

 

 


 BTW

 

Het voordelige btw-tarief van 9% is van toepassing als uw woning ouder is dan 2 jaar, gerekend vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. Dit geldt voor het schilderen en stukadoren van uw woning. Het btw-tarief is geldig voor zowel huur- als koopwoningen.